A Lascod által gyártott iQ Chrom egy fogászati alginát kromatikus fázisjelzővel, amely használható fogászati lenyomatokhoz a következő folyamatok során: tanulmányi modellek, előzetes modellekhez, kivehető és rögzített fogpótlások, kivehető protézisek, fémvázak készítése.

A kromatikus fázisjelző segít a lenyomatok elkészítésében anélkül, hogy aggódnia kellene a hőmérséklet változásaitól vagy a fajlagos vízkeménységtől. A hőmérséklet-változások módosítják a munka és kötési időt, valamint a jelzőszín is ennek megfelelően változik. A színek jelentése: lila: keverés; halványlila: kanál töltése; zöld: szájba történő behelyezés.

A kromatikus fázisjelző tökéletes keverést tesz lehetővé. A rövid, mindössze 60 másodperces kötési idő és a készítmény kellemes, mentolos íze minimálisra csökkenti a páciens kényelmetlenségét. A nagy rugalmasság és a szakítószilárdság biztosítja a lenyomat tökéletes részletleképezését és precíz modellek elkészítését, amelyek növelik a protézis értékét.

A lenyomatok speciális oldatokba merítéssel változásmentesen fertőtleníthetők, a gyártási használati utasítások gondos betartásával. A lenyomatot zárt műanyag zacskóban Safe-Lock Bags-ban ajánlott tárolni, bármi más hozzáadása nélkül.

Az iQ Chrom alginát webáruházunkban csomagban is megvásárolható. 3 db iQ Chrom 450g vásárlása esetén plusz 1 db iQ Chrom alginátot, 1 db spatulát és 1 db alginátos zacskóhoz való csipeszt adunk ajándékba.

Kínálatunkban ugyancsak megtalálható a kromatikus fázisjelző nélküli iQ Green Alginát, valamint a kromatikus fázisjelzővel ellátott, mangó ízű iQ Tropical Alginát is. Az összes alginát 450g kiszerelésben és kedvezményesen, csomagban is kapható, és 5 év lejárati idővel rendelkezik.

A Lascod további termékeit megtekintheti kínálatrunkban.