Az 1985-ben alapított Vannini Dental Industry a technológiailag innovatív anyagok tervezésére, valamint gyártására specializálódott vállalat, melyeknek köszönhetően magas minőségű fogászati szilikon lenyomatok készíthetők. A fogászati lenyomatanyagok között vezető termékeik 70 országban vannak jelen szerte a világon. Korábbi cikkünkben már bemutattuk a gyártó Prestige lenyomatanyagait, jelenleg néhány másik, webáruházunkban is megvásárolható terméket mutatunk be.

A Protesil Putty egy polymetil-siloxan alapú, nagyon magas viszkozitású kondenzációs C-szilikon lenyomatanyag. Sokoldalú termék, használata az összes lenyomatvételi technikához ajánlott. Ideális első lenyomat készítéséhez kettős lenyomat technikával, beleértve az egyidejű lenyomatot is. A szájba való behelyezéskor különösen puha, rugalmas, nem túl merev. Simasága egyszerű és biztonságos kézi keverést tesz lehetővé. Megfelelő arányt biztosít a munka- és kötési idő között, méretstabilitással rendelkezik. 900 ml kiszerelésben kapható.

A Protesil Light egy folyékony hidrokompatibilis C-típusú kondenzációs szilikon nagy pontosságú második lenyomatok készítéséhez a kettős lenyomat technikával. Alacsony viszkozitása és nagy folyékonysága lehetővé teszi a részletek tökéletes visszaadását. Fogpótlásokhoz, kivehető protézisekhez, ideiglenes koronákhoz ideális. 140 ml kiszerelésben kapható.

A Protesil katalizátor gél könnyen adagolható és keverhető gélkatalizátor, kifejezetten a Protesil Putty és Protesil Light kondenzációs szilikonokkal való használatra. Piros színű, 60 ml kiszerelésben kapható.

A Protesil putty 900 ml, a Protesil Light 140 ml és a 60 ml gélkatalizátor webáruházunkban együtt is megvásárolható.

A Vannini további, nálunk is megvásárolható termékeit tekintse meg webáruházunkban.