A Tempsmart DC egy kettős kötésű kompozit ideiglenes koronákhoz és hidakhoz.

Az ideiglenes fogpótlások fontos szerepet játszanak a restauratív fogászatban. Amelett, hogy védik a preparált fogat, rendkívül kényelmesek és esztétikusak, amíg a páciens a végső pótlás elkészülésére vár. A GC az új technológiájú TEMPSMART DC bevezetésével nagy előrelépést tett az ideiglenes anyagok területén. Ez a termék az első plasztizálószer-mentes, kettős kötésű ideiglenes anyag, aminek célja, hogy a fogorvos munkáját könnyebbé és élvezetesebbé tegye.

A Tempsmart DC fénnyel is polimerizálható, ami sok előnnyel jár: kontrollálhatja a kötés pillanatát, így a végpolimerizáció optimális lesz. Ezáltal az eljárás könnyebb és sokkal hatékonyabb lesz, a fogorvos rengeteg időt tud megspórolni. A fénnyel történő polimerizáció ezen kívül az ideiglenes fogpótlás fizikai tulajdonságaira is jó hatással van, különös tekintettel a hajlítószilárdságra.

Tempsmart DC

A Tempsmart DC 1:1 arányban kerül kiszerelésre, plasztizáló anyag nélkül. Ez kiváló polimerizációt biztosít kemény és sima, nem ragacsos felületek eléréséhez, gyakorlatilag inhibiciós réteg nélkül. Ezáltal az íny jobban tud gyógyulni, és a plakk könnyebben eltávolítható.

A hosszú polimer láncok nagy sűrűségű polimerhálót alkotnak, amelynek eredménye a különlegesen magas szakítószilárdság. Ez teszi alkalmassá az anyagot hosszútávú ideiglenes pótlások, mint pl. ideiglenes koronák, inlay-k, onlay-k és héjak készítésére, valamint nagy fesztávú hidak kialakításra. Poszterior hidakhoz is ideális. A nem ragacsos felületének köszönhetően mindössze néhány lépéses polírozással nagyszerű végeredmény érhető el.

A termék 6 színben kapható, mindegyik természetes fluorescenciával. A smart filler technológiának köszönhetően könnyen polírozható, a szembetűnően magas fény eléréséért.

A kényelmes, fényre keményedő opciónak köszönhetően rövid munkaidőt biztosít. Fluoreszcencia és hosszan tartó fényes felület jellemzi, amelynek köszönhetően a páciensek bátran mosolyoghatnak.

A doboz tartalmaz: 48 ml kartus + 16 db keverőcsőr.

A GC további termékeit megtekintheti kínálatunkban.