A kifejezetten nemzetközi fókuszú Voco 1981 óta látja el a fogorvosokat világszerte kiváló minőségű fogászati ​​anyagokkal. Vezető gyártóként tartják számon, a világ szinte minden fogászati piacán jelen van. Korábban már bemutattuk barázdazáráshoz használt Fissurit termékeit. Jelenleg bemutatunk több másik, töméseknél alkalmazható termékét is.

A Calcimol LC fényrekötő, röntgenárnyékot adó kalcium-hidroxid paszta fecskendőben. Használatra kész egykomponensű anyag. Javasolt indirekt pulpasapkázáshoz, alábéleléshez minden tömőanyaghoz. Hatásos pulpavédelem jellemző rá, elősegíti a tercier dentin képződését. Savakkal szembeni magas szintű ellenálló képességgel rendelkezik, védelem a teljes savazásos technika alkalmazása során. Időtakarékos, fényrekötő és direkt applikálású NDT-fecskendőből. Tubusban is kapható.

A Clip F egy fényrekötő, fluorid tartalmú tömőanyag ideiglenes helyreállításokhoz. A kavitás ideiglenes lezárására, inlay és onlay technikákánál is használható. Egyszerűen applikálható – könnyű behelyezés és könnyű eltávolítás egy darabban. Időtakarékos a fotopolimerizálás révén, tartós és ellenálló a nyállal szemben. Perem kialakításánál nincs sérülés. Jó széli záródás, tartós. Utántöltő külön is kapható.

Az Ionoseal egy fényrekötő, üvegionomer-kompozit alábélelő, ami javasolt minden típusú tömőanyag alábélelésére, kiterjesztett barázda zárására, valamint kisebb hiányok helyreállítására. Azonnal használható, egykomponensű anyag. Nagy szilárdsággal rendelkezik (226 MPa). Időtakarékos, fényre másodpercek alatt megköt. Alkalmazása gyors és higiénikus. Jellemző rá a fluoridleadás a másodlagos szuvasodás megelőzésére. Nagyfokú biokompatibilitással rendelkezik, röntgenárnyékot ad. Kapható fecskendős és tubusos változatban is.

A Voco további, nálunk is elérhető termékeit megtekintheti kínálatunkban.